06 22 502 090 |   info@acelcsarnok.hu |    |   HU / EN / DE

szechenyi-2020

Acélcsarnok tervezés és Kivitelezés

Egy projekt végső sikere a tervezésnél és az előkészítő munkáknál kezdődik. Aki egyszer már átélte, az tudja, hogy egy beruházás újratervezése a bosszúságon túl mennyi idő- és költségveszteséget okoz.  Mérnökeink és statikusaink szakmai profizmusa garancia a beruházás költségoptimalizált tervezésére és megvalósítására.

Minél inkább egy kézben van egy folyamat, annál nagyobb a lehetőség a költséghatékonyságra, gyors kivitelezésre és minőségre. Ez ad lehetőséget a rugalmasságra is.

20 fős irodánkban átfogó rendszerszintű megoldásokban gondolkodunk az első tervezői egyeztetéstől kezdve. A felelősség egy kézben tartására kiemelt figyelmet szentelünk. Kollégáink saját alkalmazásban álló statikus tervezők, építészmérnökök, felelős műszaki vezetők, építésjogi szakértők, műszaki előkészítők, építésvezetők, és művezetők

Acélcsarnok tervezés
Acélcsarnok tervezés és Kivitelezés

A tervezési folyamatban vázlattervet, engedélyezési és kiviteli tervet (szakági kiviteli és statikai) készítünk. Ezekhez kapcsolódóan teljes körű hatósági és műszaki ügyintézést végzünk.

A generál kivitelezésben szakmai minősítéssel rendelkező kollégáink minősített technológiával dolgoznak egészen a beruházás átadásáig. Ez magában foglalja az acélszerkezet gyártását és szerelését, a szelemenek gyártását és a panelszerelést. A földmunkák, alapozási munkák, villany- és gázszerelés kivitelezéséhez megbízható, szakági alvállalkozókat veszünk igénybe.

Vállalatunk sok éves múltjának és tapasztalatának köszönhető, hogy az iparági alapanyag beszállítók legszélesebb körét ismerjük. Projektjeinkbe a kiváló ár-érték arány mellett a műszaki előírásoknak megfelelő és azt hitelesen igazolt alapanyagokat használjuk fel az általunk épített csarnokok kivitelezése során.   

Az acélcsarnokok építése és kivitelezésekor hosszú évek során megszerzett tudásunkkal igény esetén pályázati dokumentáció elkészítésében is közreműködünk.  

Célunk az épülete, csarnokokk funkcionális és hosszú távon biztonságot nyújtó precíz kivitelezése.

Igény esetén a terek fenntartható belsőépítészeti kialakításában támogatást nyújtunk.

Cégünk több mint 35 éves fennállása biztosíték a minőségi munkavégzésre és garancia arra, hogy teljesítéseinkért felelősséget vállalunk. Az esetleges jótállási és szavatossági hibákat szakszerűen kezeljük.  

Acélcsarnok Kivitelezés

Elérhetőség

  VASS ACÉLCSARNOK Kft.

   Új címünk:
8154 Polgárdi-Bálintmajor

  MEGKÖZELÍTÉS:
8154 Polgárdi-Bálintmajor

  POSTACÍM:
8007 Székesfehérvár, Pf. 70.

  06 22 502 090

  info@acelcsarnok.hu

Facebook