06 22 502 090 |   info@acelcsarnok.hu |    |   HU / EN / DE

szechenyi-2020

Acélcsarnok Gyártás

Az acélszerkezetek népszerűsége a praktikusságban és a széleskörű,
rugalmas felhasználási lehetőségben rejlik.

könnyűszerkezetes csarnokrendszerek

Miért éppen a Vass Acélcsarnok?

Tapasztalataink az ipari acélszerkezet, technológiai acélszerkezet, munkagépek acélszerkezete, épület acélszerkezet, könnyűszerkezetes csarnokrendszerek, épületek másodlagos acélszerkezeteinek pl. korlátok és lépcsők, valamint közúti acélportálok tervezésében és gyártásában széleskörűek.

Az egyedi acélszerkezetek gyártásához vállaljuk gyártmányterv elkészítését is. Több évtizedes szakértelmünkkel és legmodernebb tervezői programunkkal ily módon is a teljes körű minőségre törekszünk. 

Acélcsarnokok gyártása

Az acélszerkezetek közül a legnagyobb komplexitást az acélcsarnok megépítése igényli.

Egyedi igényekre szabott, könnyűszerkezetes acélcsarnokok gyártásának specialistái vagyunk. Megrendelőink elvárásai révén az elmúlt évtizedekben számos szakmai kihívást megéltünk és teljesítettünk.

A könnyűszerkezetes acélcsarnok alapvető előnye, hogy

  • gyorsan gyártható és szerelhető.
  • utólag alakítható és bővíthető.
  • igazoltan időtálló.
  • költséghatékonyan kivitelezhető.
  • optimális a nagy terek és méretek kivitelezésére.

Megbízóink között a gazdasági élet szereplőinek széles köre megtalálható. Az általunk gyártott és kivitelezett mezőgazdasági, ipari, kereskedelmi, sportolási, oktatási, logisztikai csarnokok és irodaépületek a felhasználási lehetőségek széles skáláját mutatják.

 Az acélcsarnokok gyártásához mind statikai mind gyártmányterv elkészítését vállaljuk. Tervezőink és statikusaink azon dolgoznak, hogy a legmagasabb műszaki tartalmú termékek és beruházások is előnyös költségvetéssel készüljenek el.

Duplahajós, daruzott gyártócsarnokaink korszerű gépparkkal felszereltek.  A gyártási folyamatokat felelősségteljes munkatársaink egységes csapatként végzik.

Gyártócsarnokaink komplex felszereltségével egy kézben tudjuk tartani a gyártás teljes folyamatát. Gépparkunk a teljesség igénye nélkül CNC vezérlésű élhajlítógépből – tekercslemez lefejtővel -, CNC vezérlésű 6*2m lángvágó gépből, szelemengyártó gépsorból, szalagfűrészgépekből, CO hegesztő gépekből, szemcse- és festékszóró berendezésekből áll.

könnyűszerkezetes acélcsarnok
szelemengyártás vass

Szelemengyártás

A híddaruval felszerelt szelemengyártó üzemünkben horganyzott, furatokkal ellátott C és Z szelemenek készülnek, különböző hosszméretben. 

élhajlítás vass

Élhajlítás

A lemezmegmunkálás CNC vezérlésű élhajlító géppel történik. Élhajlított épületszegélyek, vápák, dobozolt ereszcsatornák, egyedi elemek hajlítását és átalakítását végezzük.

könnyűszerkezetes csarnokrendszerek

Felületkezelés

Az általunk gyártott acélszerkezetek szemcseszóró berendezésünknek köszönhetően fémtiszta felületet kapnak. A szerkezeteket ezután szórt technológiájú felületvédelemmel látjuk el.

Minőség és biztonság

Minőségi terméket minőségi alapanyagokból, korszerű eszközökkel és magasan képzett munkaerővel lehet előállítani.

Vállalatuk elkötelezett a magas szakmai-minőségi színvonalon történő teljesítésért.

A garantált minőség érdekében cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási-, MSZ EN ISO 3834-2:2006 hegesztőüzemi-, és MSZ EN 1090-1:2009+A1:2011 acélszerkezeti szabványok komplex minőségügyi rendszerének követelményei alapján működik. A minőségirányítási rendszer felügyeletét a Márton Szakértő Iroda, az üzemi gyártásellenőrzés felülvizsgálatát pedig az EMI-TÜV SÜD Kft. végzi.

Image
Image
könnyűszerkezetes rendszerek

EN 1090-1

könnyűszerkezetes csarnokok

EN 1090-1:2009+A1:2011

csarnokrendszerek tanúsítvány

MSZ EN ISO 3834-2:2006

könnyűszerkezetes

MSZ EN ISO 9001:2015

Elérhetőség

  VASS ACÉLCSARNOK Kft.

   Új címünk:
8154 Polgárdi-Bálintmajor

  MEGKÖZELÍTÉS:
8154 Polgárdi-Bálintmajor

  POSTACÍM:
8007 Székesfehérvár, Pf. 70.

  06 22 502 090

  info@acelcsarnok.hu

Facebook