Vass Acélcsarnok

Bemutatkozás

Optimálisan tervezett acélszerkezetek és acélcsarnokok hosszú élettartamú megvalósítása. Ez a missziónk és fő prioritásunk. 

A Vass Acélcsarnok Kft klasszikus családi vállalkozásként alakult Székesfehérváron. Vállalkozásunk alapítója Vass János szakmai tudását kamatoztatva kezdett acélszerkezeteket gyártani 1985-ben.

A 2020-ig Vass Nyakas Kft néven jegyzett vállalkozás az elmúlt évtizedekben könnyűszerkezetes acélcsarnokok gyártásában és generál kivitelezésében szerzett releváns tapasztalatot.

Image
vass csarnokok gyártás

A cégünkben lezajlott tulajdonosi átalakulással és generációváltással a megújulást tartjuk egy kézben. Jövőbeni célkitűzésünk a további értékteremtés, transzparencia és fiatalos lendület.

Az egyedi acélcsarnokok komplex tervezése, gyártása és a kivitelezése révén vállalatunk az iparág jelentős szereplőjévé vált.

Változatos referenciáink mind az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, oktatási, sportolási területen bizonyítják progresszív műszaki ötleteinket és megoldásainkat.

Saját tulajdonú ipari telephelyünkön három gyártócsarnokban mintegy 6000 m2-en történik a gyártás. Duplahajós híddaruval ellátott csarnokainkban évente 2750 tonna acélt dolgozunk fel.

35 Év

718 Projekt

635 Ügyfél

175.450 m2 beruházás

Több generáció együttes munkája megsokszorozódik

Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalatalapító első generáció meghatározó és biztos alapokat fektetett le.  A cégirányítás lendületét napjainkban a család második generációja viszi tovább acélos dinamikával.

Cégünk több mint fél száz szakembernek biztosít munkát és karrierlehetőséget. Munkatársaink tudására nap, mint nap számíthatunk. Versenyképességünk egyik alapja az ő szakmai kompetenciájuk és lojalitásuk.  Kollégáink valamennyien szakmai minősítéssel rendelkeznek.

Minden általunk gyártott termékre és kivitelezett létesítményre garanciát vállalunk.

Image